CHECKERED

IMG_2156PicMonkey Collage 556IMG_2152IMG_2161 2PicMonkey Collage 4t4IMG_2143PicMonkey CollageIMG_21525IMG_2155 IMG_2146

 

Äntligen kommer denna outit upp, som jag kämpat. Först ingen laddare, sen krånglar minneskortläsare. Alltid är det något, nu fungerar det som det ska i allafall. Blev mycket Gina i denna outfit, tokgillar min nya kjol och scarf därifrån. Så fina! Tyckte de var snyggt tillsammans med. Älskar verkligen att det är 14:e september och man kan gå barbent och i linne utan att frysa. Underbara sensommar! Ikväll blir det lugna gungan, myskläder och toffs på huvudet. Så min lilla mage får vila ordentligt. Har en rolig och spännande vecka framför mig =)

Skirt_Ginatricot / Top_&OtherStories / Bag_Nelly / Hat_Ginatricot / Scarf_Ginatricot / Sunnies_Fashionsky /

Finally i could post this outfit. A lot of Ginatricot clothes, but i love my new scarf and my new skirt from them. And i think it was really nice together. The weather is amazing, go sweden! Tonight iäm just gonna chillout with comfy and cosy clothes.

0

4 reaktioner på “CHECKERED”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *