SPORTYCHIC

IMG_1750IMG_1751

IMG_1770

 

Nu drar jag till Stockholm =) Hoppas ni får en helt underbar torsdag, ska försöka uppdatera så gott som möjligt under dagen. Nästan allt är klart nu inför Chic, det ända som saknas är en väska i nude och ett par örhängen. Men har redan spanat lite, så hoppas de finns kvar =) Har ni tips på clutchar/väskor i nude tipsa mig gärna. Ikväll smäller det, kanske lägger upp en liten sneakpeek på klänningen sen. Ska försöka hinna fota i den och lägga up här innan galan, men får se vad som hinns med. Det känns underbart att ha Linda med mig.

skirt_pull&bear / top_bikbok / jacket_secondhand / shoes_ginatricot / hat_bikbok /

– Now i’m off to Stockholm and Chic Award. Tonight is the big night, check out the blog later for some sneakpeek on my dress. 

0

1 reaktion på “SPORTYCHIC”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.