I’M BLUE

IMG_1713PicMonkey Collage blue jeansIMG_1709IMG_1721IMG_1720

 

BABY BLUE! Sorry för sent inlägg, men had varit fullt upp som sagt. Tror ni inte jag åker på magkatarr mitt i allt också? Fyfan! Mått superdåligt, känns som jag velat spy hela tiden, halsbränna och världens smärta i magmunnen. Usch! Tusen tack för alla tips på instagram och facebook. Ni är ju helt underbara! Ska lyssna på allt och göra det bästa. Vore ju inte superfint att lägga en spya på röda mattan imorgon (; haha! Jag är i allafall supertaggad inför imorgon, vilken kväll jag och min fina Linda ska ha. WOW! Håll tummarna för mig!

Jeans_Ginatricot / Shirt_Lindex (old) / Shoes_Dinsko / Bag_old / bracelet_H&M /

BABY BLUE! I’m so sorry for post this so late. But i’m so busy right now with everything. But I’m so excited for tomorrow! I talk to you tomorrow =)

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.