ME ON THE TV

IMG_1269IMG_1259IMG_1261IMG_1265IMG_12667879Skärmavbild 2013-09-06 kl. 20.46.07

 

För er som inte följt med mig på instagram: @rebfre har jag alltså varit i Linköping imorse och spelat in TV. Fick ett mail om häromdagen om jag ville vara med och medverka i TV. Varför inte? Tänkte jag! Väldigt roligt måste jag säga. Jag var där för att prata om min blogg, mode och höstens trender. Att jag ser ut som en köttbulle, och att håret ser ut som dränkt katt är ju en annan femma haha. Fyfan! Så är det, bjuder på det! Annars tycker jag det blev väldigt bra, Julle & JoosyJ är ju för sköna! Klippet kan ni se HÄR Nu ska jag faktiskt mysa och chilla här hemma. Farit och stressat omkring som en tok hela dagen samt jobbat på det. Så är helt slut nu. Så mycket saker som händer nu, och tusen bollar i luften. Vore roligt att höra vad ni tyckte om klippet =) Vi hörs imorgon mina fina!

– Today i was on the Tv, very fun. Sorry for i look like a meatball and my hair is a mess. HAHA! you can see the clip here. I was there for talk about my blog, fashion, life and the autumn trends. Hope you like it!

0

5 reaktioner på “ME ON THE TV”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.