COSYTIME

PicMonkey Collage lp

PicMonkey Collage69IMG_1207  

Dagens outfit blev en mysig höstoutfit. Denna kjol kan man verkligen bära till fest men även till vardags genom att klä ned med en mysig stickad tröja, boots och hatt. Hoppas ni haft en härlig torsdag? =) Ikväll ska jag lägga mig skapligt, ska nämligen åka till Linköping för en rolig grej. För er som vill veta vad, följ mig på instagram: @rebfre . Hörs imorgon fina ni!

skirt_ginatricot / knit_bikbok / hat_h&m / bag_ginatricot / boots_secondhand

Todays cosy outfit, this skirt you can wear at party but also everyday with a cozy knit, boots and a hat. Comfy and cosy. Hope all of you have had a wonderful Thursday. Tomorrow something fun happening, just follow my instagram @rebfre for more info.

0

1 reaktion på “COSYTIME”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.