GREEN & BLUE

IMG_0870780 PicMonkey Collage bluensfafIMG_0880 PicMonkey Collage 7879 PicMonkey Collage buuepaIMG_0883IMG_0889

 

Gårdagens outfit såg ut såhär. Invigde min nya kjol i dykarmaterial tillsammans med enkelt linne, nya örhängena och nya väskan med ett par klackar och backslick. Mycket nytt nu, men extra roligt att använda det här nere. Hur fina är inte örhängena? I love them. Blått och grönt är så förbaskat fint tillsammans. Kvällen igår blev superlyckad, vi gick till en Argentinsk resturang som vi blivit tipsade om. Maten var underbar och restunagen var jättemysig, efter det blev det drinkar kvällen lång. Trots utekväll igår vaknande jag vid 8.30 och var på gymmet vid 9 haha. Skön start på en skön dag! Älskar att jag fått in träningen i vardagen. När jag kommer hem har jag även en egen PT men mer om det då. NU ska jag dra till poolen för sol och bad =)

Skirt_Pull&Bear / Singlet_Nelly / Bag_Primark/ Earrings_Zara / Heels_Nelly / Bracelet_H&M / Sunnies_Choies

– Here is yesterdays outfit. I love my new skirt together with a simple white singlet, blue&green earrings and the new blue bag with heels. Blue and green are such a beautiful combo. Yesterday’s evening was so good, the food was amazing. After that we take a couple of drinks. Now it’s time for the swimmingpool!

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.