BY THE POOL

IMG_9974 79PicMonkey Collage poool
IMG_9987

IMG_9975uuuo PicMonkey Collage byetpol IMG_9979 nmm IMG_9995 7879

 

IMG_9988nnm IMG_9991nnm

 

IMG_9989 jhk

Hallå där! Här har ni gårdagens, mina favoritshorts och mina nya tröja med cut out details från Bikbok. Tyckte de var väldigt fint tillsammans. Vi har det riktigt gött här nere, igår blir det lite party. Riktigt lyckad kväll, idag blir det nog häng vid poolen och sen en åka en sväng till Las Palmas för lite shopping och sådär =) Älskar livet här nere, ska försöka njuta av varenda minut. Hoppas ni mår bra? Och har det superbra hemma? =)

Shorts_Levis3k / top_Bikbok / Shoes_Nike / Sunnies_Le Specs /Bag_Zara

-Here is yesterdays outfit. I love this shorts from levis3k, i think it look really good with this new top from Bikbok,very nice with the cut out details. Today we going to Las Palmas för lite shopping.

 

 

0

1 reaktion på “BY THE POOL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.