GOING ABROAD

IMG_9714

 

Skärmavbild 2013-08-28 kl. 00.00.50

nailpolish and sunpowder from Chanel, passport old, ipad from apple, elle magazine, sunnies from Lespecs and Rayband, headphones from headler and my favorite gum from extra

Nu går flyget alldeles strax till Playa del Inglés, där jag kommer tillbringa min vecka. Vi hoppas på bra Wi-fi då både datorn och paddan åker med. Så räkna med grymma bilder, jag verkligen älskar att blogga när jag är utomlands. Allt blir så mycket roligare, man har så mycket fint att dela med sig av. Plus massor utav härliga sommaroutfits i coola miljöer. Ny kamera också, bättre kan det inte bli? Vi hörs under dagen! Pussss

– Now I will be flying in a moment of  toPlaya del Inglés, where I will spend my week. We hope for good Wi-fi i have both the computer with me. So expect awesome photos, I really love to blog when I am abroad. Everything becomes so much more fun, i have so much good to share. Plus a lot out lovely summer outfits in cool environments. New camera also, how good? Perfect! Talk to you later, Kiss. 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.