KEEP IT SIMPLE

Photo: Julia Hansson

Äntligen! Här kommer gårdagens outfit, det blev väldigt simpelt men ändå lite roligare med leo-skorna. Vi tog dessa bilder ganska fort, men de blev ändå fina. Nu kom jag nyss hem efter en 8,26 pw runda med fina lindus. Ska nu äta en smarrig frukost, göra mig i ordning och sen ta en runda på stan. Se om jag kanske hittar något fint att ha med mig på resan (; Det är ju lön idag hihi .. Påtal om köp, ska jag åka och hämta något idag som gör mig helt lycklig. Mer om det senare ..

Shirt_Zara / Shorts_Monki / Bag_Lindex / Sunnies_Imso (Lespecs) / Shoes_Bikbok /

– Finally yesterdays outfit. Very simple, but little more fun withe leo boots.I just came home from a 8,26 km power walk with my best friend.  Now it’s time for breakfast, friday-breakfast. Today i’m gonna pick up something really funny, more about that later.

0

6 reaktioner på “KEEP IT SIMPLE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.