WHATEVER

Hej mina hjärtan! Såhär såg jag ut igårkväll, det fick bli helsvart. För att tuffa till looken lite, så valde jag att matcha den med min whatever clutch och stor guldkedja. Gillar verkligen denna top, köpte den för länge sen men har inte kommit till användning för ens igår. Nu ska jag strax sticka iväg till jobbet, ska se om jag hinner tidinställa något mer. Annars hörs vi senare =)

top_nelly / skirt_monki / clutch_ginatricot / sunnies_bikbok / shoes_nelly /

– Hello my Sweethearts! Yesterday night i look like this, everything black. To make the outfit more cool i added the whatever clutch and the gold chain. I really like this peplum top, så nice. Now it’s time for work, later dudes!

0

7 reaktioner på “WHATEVER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.