SEARCHING FOR YOU

Jag ångrar ihjäl mig att jag inte köpta denna skinnjacka från H&M när den kom, tittade på den flera ggr men slog aldrig till. Nu är den ju tyvärr slut, men undrar om den skulle finnas någonstans? Kvarhängd i någon butik någonstans? Eller om någon sitter på den hemma och vill sälja? Är det så, får ni supergärna skriva här eller maila på [email protected] Skulle bli så glad då.

– I repent me to death that I bought this leather jacket from H & M when it arrived, looked at it several times but never buy it. I wonder if someone have this jacket for sale? Or maybe in a store?  Is it so, just write here or  send me a email at [email protected] Would be so happy!

0

9 reaktioner på “SEARCHING FOR YOU”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.