YANKEE

Det har blivit en hel del sportigt på senaste, man jag älskar ju det och det är så jag! Imorgon får det bli något helt annat hihi. Här är första matchningen med väskan, visst är väskan fin? Älskar kornblått! Idag drar WOW igång, så himla roligt. Önskar jag var där, jobbade ju på WOW som stilreporter förra året tillsammans med Libresse & Pronto. Vilket var superkul, i år blev det tyvärr inget. Ska inte klaga, fick ju dra på Bråvalla istället, som typ var det bästa ever. Ska några utav er på Way Out West?

– Alot of sporty outfits now, but that’s so me and i love it. Here is one way to match the new bag. Love the blue color. 

0

8 reaktioner på “YANKEE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.