PATTERNED MIX

Jag hann med två outfits idag visst. De är ju inte helt fel, får jag bjuda er på ännu mer hihi. Körde på en riktigt färgglad mönstermix, älskart. Tyckte mönstret på kjolen var så fint tillsammans med leoskorna. Älskar att leka med färger och mönster. Var ju som sagt och pröva kläder från MK & A Olsen kollektion för Bikbok idag. Blev helt kär i en klänning .. Kanske ska slå till på den? Ni får se imorgon vilken jag menar. Hoppas ni har haft en underbar tisdag mina fina!

Sweater_Sheinside / Skirt_Lindex / Shoes_Ginatricot /Bag_MQ / Sunnies_Bikbok

– Two outfits today, so good. I love the combo of the colors and the mix of the patterned. Like the leoprint together with the skirt. 

0

4 reaktioner på “PATTERNED MIX”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.