B.A.N.G

Jag hade nästan glömt bort denna kjol från Weekday, tills jag hittade den i röran imorse. Jag har verkligen snöat in mig på mesh-detaljer tycker det är så sjukt snyggt. Nu ska jag ta och fixa lite här hemma, som sagt röra är bara förnamnet .. Sen blir det en sväng på stan, ska dels titta efter ett par träningsshorts och svänga förbi BIKBOK och spana in vilka kläder jag ska ha på mig imorgon från MK & A OLSEN kollektion. Spännande ..

sweater_imso.com / skirt_weekday/ bag_zara / shoes_choies / necklace_h&m

-I almost forget this wonderful skirt with mesh details from weekday until today. Here you have todays outfit. Now it’s time to clean my apartment, it’s a big mess. Later i’m gonna visit Bikbok for choose some clothes of MK & A OLSEN collection for tomorrows fashionshow.

 

0

4 reaktioner på “B.A.N.G”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.