Summer of love

Tänk att det är första Augusti idag? Hela Juni och Juli bara flög iväg. Undrar ibland var den tar vägen? Hur som helst, så har jag haft den bästa Juli ever. Tre veckors semester som innehöll Dalsland, Stockholm, Öland, Linköping, Söderköping, Varamon, Grönan, massor utav härliga utgångar, födelsedag, födelsedagsparty, skärgårdshäng, smultronstället och massor utav sol&bad. Är så otroligt glad för det underbara vädret som varit, som gjort denna sommar till den bästa. Nu går vi in i Augusti, ännu en sommarmånad och mycket härligt att se fram emot. Slutar även månaden med att åka utomlands (: Wheeeeey!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.