MEN SUIT

 

Dagens andra outfit, efter att det brakade loss så blev jag ganska blöt vilket ledde till ett klädombyte. Valde att sätta på mig min käres pojkvän’s skjorta och shorts, älskar färgerna och mönstret. Tycker det blev lite ballt att sporta till det med keps och sneakers. Perfekt när man kan sno lite från pojkvännen .. hihi!

 Shorts_ H&M Men / Shirt_H&M Men / Cap_Cyprus / Shoes_Nike Air force / 

– Todays second outfit. I borrowed my boyfriend’s suit, i really like the colors and the patterned. I chose to wear it the sporty way with a cap and sneakers. Hope you like it =) Perfect when you can steal your boyfriends clothes .. hihi!

0

4 reaktioner på “MEN SUIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.