BIRTHDAYPARTY

Kvällen var så otroligt lyckad igår, hade bästa kvällen med världens bästa tjejer! Tack till alla som kom och stort tack till alla superfina presenter. Vi startade här hemma med plockmat, bål, drinkar och en himla massa dans som sedan slutades med att slå klackarna i taket. Idag har jag passat på att umgås med mina fina tjejer som åkt både från Stockholm och Göteborg för att komma och fira mig. Nu ligger jag helt död i soffan och ska se på film med Maria. Inatt kommer min älskling hem från Barca, kunde man få en bättre födelsedagspresent? För imorgon fyller jag år hihi …

0

1 reaktion på “BIRTHDAYPARTY”

  • Ida skriver:

    Jag fyller år om några dagar och shit vilken inspiration jag nu fick hur min fest ska vara! Du är grym och ger grym inspiration!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.