LOVELY DAY

Hej Babes! Nu är vi i Stockholm, vi har tillbringat hela dagen med att springa runt på Grönan. Alla vi tre förvandlades till små barn, jag tror vi totalt var där i sju timmar haha helt sjukt. Vi prickade även in en av Sveriges varmaste dagar, så vi har haft en riktigt härlig dag. Nu ligger vi alla helt utslagna i soffan, dags att sova. Imorgon väntas shopping och party, man tackar!  Puss och godnatt =)

– Hello Babes! Now we are in Stockholm, and here is some pictures from todays. We were at Grönalund a big tivoli. We all turned into children again. So much fun! Now we are so tired, time to sleep. Tomorrow is shopping and party the plan.

0

2 reaktioner på “LOVELY DAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.