LOVELIFE

Hej Hjärtan! Precis hemkommen ifrån skärgården, efter att ha haft en utav de bättre sommardagen/kvällen på länge. Vi åkte som sagt ut till skärgården igårkväll till ett par vänner som hade hyrt en stuga precis vid vattnet. När vi kom dit bjöds det på grillning och dricka. Därefter satte vid oss nere vid vattnet och tittade på solnedgången, drack cider och bara myste. Tror vi satt ute och prata och göttat oss till midnatt, utan att frysa. En utav de bättre kvällarna på länge. Idag har vi grillat hamburgare till lunch, lapat sol och badat vid bryggan. Fan vad underbart det är med sommar, jag njuter som bara den. Nu ska jag fixa och packa lite här hemma. Drar nämligen på en liten roadtrip imorgon med mina tjejer Maria & Linnea. Stockholm och Öland står på Schemat. Pusss sålänge!

0

1 reaktion på “LOVELIFE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.