WHAT IS YOUR PROBLEM

Massor utav coola guldsmycken kom på posten idag. Allting ifrån H&M’s ”2 Swag 4 u” kollektion. Love them! Blev även lite mer från den kollektionen, det får ni se senare i form av outfits. Håll utkik =) Föresten lever ni? Väldigt tomt här i kommentarsfältet hoho?

– Alot of new golden details, everything from H&M’s collection ”2 sawg 4 u” LOVE IT!

0

3 reaktioner på “WHAT IS YOUR PROBLEM”

  • Maja skriver:

    Älskar smyckena dom kanske man borde kolla. Var det på H&M du köpte dom:)?

  • Nathalie skriver:

    Du kanske kan räkna med lite fler kommentarer den dagen du kör din egna grej istället för att kopiera alla andra. Varje gång jag går in på din blogg ser jag samma saker som man nyligen har sett hos någon av de stora bloggarna. Kom igen!!

  • Maja skriver:

    Hon har ju en egen stil hon härmar ingen det kanske är dom stora bloggarna som härmar Rebecca. Rebecca är föresten en stor bloggare♥ Hon kör sin egna stil men kanske att hon får tips på nogot hon vill ha som andra bloggare har. Plus att man får köpa vad man vill och ha på sig vad man vill

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.