BLUE JEANS AND BLUE SHADES

Idag blev det sportigt, älskar det! Dessa skor är ett par nya favoriter när det kommer till lågskor. Här ser ni även mina nya blå brills. Hur fina? De kommer ifrån Lespecs, modellen heter Runaways Matte Grey.  Nu ska jag fortsätta mysa med maria, är hemma hos henne på tacos och filmkväll. Så mysigt, men imorgon hoppas vi på att vädret är tillbaka igen.

Jeans_Notme / Top_Secondhand / Jacket_Vintage / Shoes_Nike / Sunnies_Lespecs

– Todays outfit, very sporty. This shoes from Nike is my new favorites when it comes to sneakers. And here is the blue shades from Lespecs, love them. Now it’s time for a movie night with my best friend.

0

4 reaktioner på “BLUE JEANS AND BLUE SHADES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.