BLUE BLUE BLUE

Som ni vet är jag en riktig solglasögon-älskare. Jag har säkert runt 50 par. Haha helt sjukt! Men jag älskar att kunna byta efter kläder och humör. Mitt absoluta favoritmärke bland brillsen är Le Specs, snygga bågar i ett bra material för en bra peng. Har flera par av de innan, och de är helt klart favoriterna bland samlingen. Jag har länge varit sugen på ett par blåa shades, tyckte därför det var på tiden att skaffa sig ett par.

– New sunnies from Le specs, i love sunglasses. I think i have 50 pair. Sick haha! Le Specs is my favorite brand. Very nice and even affordable. I think blue shades is really cool!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.