Wednesday

Hej mina finaste! Förlåt för lite gles uppdatering idag, men har jobbat hela dagen, och u är jag snabbt hemma för att byta om, ska nämligen iväg på grillfest med världens härligaste  uropenn brudar =) Vi ska dricka vin, grilla och leka lekar. Blir nog även att slå klackarna i taket ikväll på Hugo. Är det lillördag så är det, och imorgon är Bråvalla. Jag är så taggad! Jag såg att det var flera av er som skulle dit, vore superroligt om ni kom fram och hälsa =) Ha en fin onsdag, så hörs vi imorgon. Vill ni få mer updates, följ mig på instagram @rebfre

0

7 reaktioner på “Wednesday”

 • Maja skriver:

  Snyggt 🙂
  Om du någon gång går på stan och köper något kan du vissa det i ett inlägg vorre super snällt ha en bra onsdag kväll:)

 • EMELIECATRINE skriver:

  Så ljushårig du blivit, så fint. Blir det inte att vara rödhårig längre?

  • rebecca skriver:

   Tack 🙂 De ser ljusare ut på denna bild. Är mer orange i verkligheten. Så ska nog köra på det ljus koppar/orange typ. Gillar när de ser lite solblekt ut 🙂

 • Maja skriver:

  Här är en bild som jag har gjort för jag är ett stort fan av dig 🙂 Hoppas du gillar bilden och bilden som det stå The EAST Collective tog jag med för att det var första gången jag träffade dig :)skriv gärna några frågor till mig i min frågestund på bloggen
  Modemajas.Blogg.se

 • Anna skriver:

  Du har väl inte missat divideds nya kollektion?! Sååå rebfre-style! Tänkte på dig med en gång!! http://www.hm.com/se/buzz#path=p.1&transition=10&duration=500&pi=1

  • rebecca skriver:

   Alltså hur söt är inte du? Som dels tänker på mig, och sen skriver här och länkar. TACK SNÄLLA! hade inte alls sett detta, och du hade rätt. HAha jag klickade hem mer eller mindre hela kollektionen typ 😛 Så mig! Tack igen, du gjorde min dag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.