FESTIVAL BABY!

Jag är en riktigt festival-tjej, det kan ju vara bland det roligaste som finns. Ovan ser ni bilder från förra årets Way out west där jag jobbade som Stilreporter. Årets festival blir Bråvalla, som faktiskt håller till här i min kära hemstad Norrköping. Det ska bli så grymt roligt, 40.000 tusen biljetter är redan sålda, det kommer bli så fett! Det är riktigt bra artister också, så jag ser fram emot grymma dagar. Jag kommer som sagt även agera modeexpert, och prata festival-mode under dagarna. Men mer om det lite närmre i veckan. Är det några av er som ska dit? Vore så roligt att ses där!

0

2 reaktioner på “FESTIVAL BABY!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.