HELLO THERE

 

Tänkte bara visa mina grymma shorts från Sheinside, himla fina!

0

3 reaktioner på “HELLO THERE”

 • Elin skriver:

  Hej, jag undrar vilken storlek du har i dina ko-shorts från Zara? Bor långt från en Zara så tänkte beställa, men är osäker på storlek 🙂 Tycker vi har samma kroppsform (bara att jag hade oturen att bli plattbröstad, hehe) så tänkte höra med dig! 🙂 Tack!

  • Rebecca skriver:

   Jag har M i mina dom 🙂 men jag ville ha de lite större, så de inte sitter som hotpants 😉
   Hoppas jag hjälpte dig! 🙂 Ha det fint!

 • Maja skriver:

  Dom där shortsen är bara för snygga så ska nog kanske köpa ett par om jag hittar ett par och du bor ju i Norrköping och jag undrar om dom finns i Norrköping? Så ska jag gå och köpa eller måste man beställa ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.