FESTIVAL FEELING

Älskar festival-inspirerande outfits, så idag fick det bli så. Det är så jag! Denna fina tröja inhandlade jag igår på H&M rea för ynka 99:- Skitsnygg ju! Funkar lika bra till vardags som mysklänning hemma. Påtal om festival så önskar jag verkligen att jag var på Summerburst i helgen, skulle jag fått biljetter dit av Nordea. Men blev så körigt mot veckan och jag hade jobb inplanerat. Jaja, så kan det gå. Det är ju fint väder här hemma, så ska ut och dricka drinkar med tjejerna ikväll, det är inte fel de heller. Det blir nog Bråvalla för mig i alla fall! Ska ni dit?

sweater_h&m / boots_choies / sunnies_fashionsky / backpacker_modekungen / hat_ginatricot /

– Todays outfit, some festival inspiration. Love the festival fashion. This sweater i found on H&M for only 99:- sek yesterday, perfect! 

0

1 reaktion på “FESTIVAL FEELING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *