Packing

Hej underbara ni! Jag håller på att packar för fullt, man skulle kunna tro att jag ska åka till Ibiza eller något haha med denna packning. Det ska jag inte, utan jag ska faktiskt till Gotland för en liten mini-semester tillsammans med min pojkvän och hans familj. Ska bli väldigt mysigt och väldigt behövligt, jag vägrar tro något annat än sol och hög temp. Nejvars får väl slänga ner ett par jeans och lite tröjor. Men hoppas hoppas att det blir fint, allt blir så mycket härligare då. Har aldrig varit på Gotland innan, så ska bli väldigt kul. Har jag kanske några läsare på Gotland? Har ni varit där? Gillar ni det? Ni kanske vill lämna några tips? Imorgonbitti klockan 07.40 går i alla fall planet dit. MYSIGT!

– Hello Sweeties! I’m packing for Gotland, not Ibiza haha. Hope for sun and hot days. Love the summer in sweden.

 

0

9 reaktioner på “Packing”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.