Summer is here

Solen skiner, temperaturen står på 20 grader och vi har trede juni. Sommar med andra ord? Det känns helt sjukt! Tiden går så otroligt fort. Jag startar dagen med att bjussa med lite härliga sommarbilder från förra året. Förra sommaren var riktigt bra jag hann med både Stockholm, Modekollo i borås, Wayoutwest, Stilreporter, Dalsland, Göteborg och resa till Kreta. Denna sommar tror jag kommer bli ännu bättre, jag ska göra den till den bästa. Har lite småsaker inplanerat, annars ska jag mest ta den som den kommer. Har ni något roligt planerat i sommar mina fina?

– The sun i shining, and it is 3 juny. It’s summer! Here is som lovely pictures from last summer. This summer gonna be the best summer ever.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.