more pictures from way out west

 

mera bilder från wayoutwest.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag älskar festival-livet. Finns det något underbarare? Det är en sådan känsla och fantastisk stämning. Jag gillade verkligen hur det var på Wayoutwest, det var så annurlunda mot Peace&Love och de andra festivalerna. Här var alla så chilla, och allt flöt på sjukt bra. Vi har sett grymma artister, vi har hunnit med både Florence + the machine, Hot chip, The black keys, Ben Howard, First aid kit, Kraftverk, Bon iver & Mike Snow. Bäst och grymmast var helt klart Ben Howard, sjukt duktig! Har ni inte lyssnat på honom? Gör det! Tack Libresse & Pronto för att ni gav mig detta. Vilka som har vunnit presentkort från Nelly, kommer jag presentera senare.

 

 

0

2 reaktioner på “more pictures from way out west”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.