TÄVLING – DAMN HEELS

Bild på ballerina ihopvikbara lånad från Anna

Jag fick nyligen hem ett par Damn heels, jag är supernöjd. Jag älskar verkligen smarta ideér, och detta är en sådan smart idé. Jag menar vem har inte svurit över sina klackar när man ska gå hem från krogen? Och önskat att man hade ett par ballerina med sig. Nu kan det bli möjligt. För Damn heels är ett par ballerinaskor som är ihopvikbara, som lätt får plats i väskan. Det bästa med de, är att de är så fantastiskt sköna. Helt klart de skönaste ballerinaskorna jag prövat. Jag har även fått äran att tävla ut dessa fantastiska skor till er mina fina.

För att vara med i tävlingen:

Gå in och gilla Damn heels Facebook & Kommentera här med namn och mailadress. Lycka till!

0

23 reaktioner på “TÄVLING – DAMN HEELS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.