New shadows

Efter jobbet igår gick jag bort till Make up store för lite nytt smink. Fina och duktiga Johanna jobbade, så hon hjälpte mig. Blev tre nya skuggor i jordnära färger. Precis vad jag behövde =)

0

5 reaktioner på “New shadows”

 • inspirєmє ♡ skriver:

  Åh så fina! 🙂

 • JosefineG skriver:

  ser riktigt fina ut 🙂

 • Anna skriver:

  älskar deras smink!! 🙂

  svar: Haha gulligt kanske men gååååååår inte o hitta högklackade som sitter bra /: converse o sånt går ju superlätt, bara ta strl 2,5 haha. men andra märken är jättesvårt. strl 35 kan funka ibland o även 36 om jag har i en extra stopp längst fram. haha. så bökigt med skor!
  Usa är mitt favvoland! eller så är det för att man har gratis boende o kan lägga mer pengar på shopping då!! Haha. sist jag va där så hade jag med mig en vän o vi va två veckor i Princeton/New York o en vecka i Miami! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ underbart! vill göra om resan fast kanske byta ut miami mot San Francisco eller något? haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.