Resa till Grekland – Bokat

Jag dör lite, hotellet ovan ni ser ska jag och Henki åka till i September. Jag förstår inte riktigt? Det är typ bland det finaste hotell jag sett, femstjärnigt lyxhotell med spa, 3 pooler, 50 meter till stranden och 200 meter till centrum. HEAVEN! Det är superstort och så himla himla himla fint. Där ska vi bo, lycklig tjej! Vi kommer vara borta i 8 dagar, och det är till Grekland vi ska, till byn Kolimbari som ligger i Chania. Någon som varit där? Eller bott på hotellet?

Det pirrar i hela mig nu, lääääääääääängtar! Vi skulle ju åkt vecka 33, men detta blir så mycket bättre, och det var meningen helt enkelt. Nu har vi verkligen något att se fram emot.

0

4 reaktioner på “Resa till Grekland – Bokat”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.