På jakt efter de perfekta sandalerna

Letar fortfarande efter de perfekta sandalerna, nu verkar jag ha hittat de eller några som är väldigt fina i alla fall. De kommer ifrån denna sko-webshop och är nu nedsatta till halva priset och kostar nu 500 :- Från märket Marc o’polo. De är så jag vill ha de, enkla, snygga och något som ändå gör att de sticker ut lite. Så kan bli ett klick på de, vore perfekt att ha med på resan också.

0

2 reaktioner på “På jakt efter de perfekta sandalerna”

 • Emma skriver:

  Hej fina du.

  Jag måste bara säga att jag beundrar dig mycket. Du driver en blogg som är helt underbar och du verkar vara en superfin tjej. Jag hoppas att du kommer gå RIKTIGT långt för det tror jag verkligen att du kan göra. Med din känsla för mode och brinnande intresse. Det lyser verkligen igenom i bloggen! Jag brukar se dig på stan ibland då jag bor i Norrköping och du är så snygg!
  Jag köper även saker på din hemsida, och även de sakerna är svinsnygga!

  Ha det!

  • rebfre skriver:

   Du får mig att rysa igenom hela kroppen!! 🙂 Att de finns så underbara människor som du? Gud vad glad ja blir 🙂 Just tack vare dig och folk som är som du, de gör värt att blogga. TACK TACK TACK! Du har gjort min dag 🙂 :)<3 MÅNGA KRAMAR!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.