My new hair

My new hair. Syns inte lika bra på bilderna. Jag är så sjukt nöjd! Jag har gått till Bella på Barberarn, hon är så himla duktig. Blir alltid lika nöjd, ska ni klippa/färga/tona you name it. Så gå till henne. Hon är bilig också. På mig fick hon först göra en bottenfärg, eftersom jag var så himla ljus i utväxten. Efter det så slingade hon hur många slingor som helst. Hon avslutade med en nyansering, så att hela håret fick samma ton. Jag valde lite kallare denna gång, ska snart lägga i mig mer slingor. För hon kunde inte göra mig ljusare än såhär på en gång.  Har även klippt topparna, så nu är det genomklippt och fräscht.

Vad tycker ni? =) 

0

6 reaktioner på “My new hair”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.