my birthday in pictures

Här kommer en hel del bilder från min födelsedagsfest och från min födelsedag! Allt var så lyckat, födelsedagen började med sång, frukost på sängen och paketöppning, sen fortsatte den i Söderköping med plankstek på Å-caffét och avslutades med kalas hemma hos pappa med all släkt. Vilken perfekt dag! Jag och tjejerna hade med så himla kul, och jag har fått så mycket fina paket av alla. Herregud vad ni skämmer bort mig. NI ÄR BÄST och tack för allt!

Tack alla supersöta läsare för alla fina gratulationer =)

0

3 reaktioner på “my birthday in pictures”

 • maria skriver:

  Åh vad underbara bilder <3 Älskar när bloggare lägger fint med bilder. Love it <3 🙂

  Ville bara säga Grattis till dig på födelsedagen Finis <3
  Och vill säga till dig också att Jesus Älskar dig <3
  Kolla gärna på min blogg om den glada budskapet om Jesus som jag lägger inlägg om och även bra musik <3

  Massa kramar från maria 🙂

 • Vicky skriver:

  Åh va fina bilder, grattis i efterskott ! Älskar klänningen i paljetterna, så himla snygg:) Och håret blev superfint. Puss

 • Sara skriver:

  Grattis i efterskott! 🙂 Åh vilken underbar födelsedag du verkat ha, och vilka fina presenter! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.