Next Dalsland

Hållit på och packat hela dagen, men nu är allt med som ska vara med? Tror jag. Nu sitter vi i bilen påväg till Dalsland för en liten mini-semester med min kära familj, släkt och pojkvän. Vi ska mysa där hela helgen. Jag älskar att vara där, det är så himla mysigt, lugnt och somrigt. Datorn åker med, så jag kommer bjuda på en hel del bilder. Vi hörs från Bengtsfors Puss sålänge!

Har jag någon läsare där omkring? Skulle vara roligt att veta =)

0

1 reaktion på “Next Dalsland”

  • Ilona skriver:

    Åh, vad roligt att du ska till Bengtsfors av alla ställen i Dalsland också 🙂 Jag bor inte i Dalsland, men jag bor i Säffle (i värmland) som gränsar till Åmål som är dalsland och inte är så långt från bengtsfors 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.