BLOPPIS @ REBFRE

 

BYXDRESS SLUTSÅLD!!!!

Jag har för mycket kläder och skor så tänkte passa på att sälja lite som tyvärr inte kommer till användning. Allt ovan är helt nytt, förutom American linnet. Allt annat är sprillans nytt, och inte ens användt. Är du intresserad av något? Skriv här ditt namn, mail och ditt bud 🙂 Eller maila mig på [email protected] Köparen står för frakten och den ligger på 30-60 kr.

0

6 reaktioner på “BLOPPIS @ REBFRE”

 • sara skriver:

  ja dom är dösnygga, fast 3000 är lite väl saftigt tycker jag!

  Jo allt är bra, jag jobbar hela sommaren eftersom jag precis börjat på ett nytt jobb. Men det gör inget att jag jobbar för jag trivs så himla bra! 🙂 Hur är det med dig på semestern då, visst är semester så underbart? 🙂

  • rebfre skriver:

   Ja men ellehur? på tok för mycket. Får väl se om man hittar någon liknande för en mindre summa kanske? 🙂
   Åh vad härligt. Var jobbar du nudå? 🙂
   JA det sä himla härligt. Ikväll drar vi till dalsland och är där över helgen 🙂 Ska bli så msyigt. Har du någon semester?

 • Sara skriver:

  ja det vore bra med ett budgetalternativ, jag ska hålla ögonen öppna! 🙂 jag jobbar nu som personlig assisten, trivs som fisken i vattnet! 🙂 ne jag har ingen semester i år men det gör inget eftersom jag trivs så bra, sen är jag och min sambo sugna på usa så vi får se om vi kommer iväg dit i vinter! 🙂

  Åh vad härligt det låter, hoppas ni får bra väder. 🙂 Tråkigt att det är så ostabilt så man inte kan planera att åka iväg något när vädret blir bra!

 • Cajsa skriver:

  Vilken storlek är det på shortsen? om de passar en xs/s är jag mycket intresserad! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.