No words needed

Idag jobbar jag min sista dag innan två veckors semester, den känslan är obeskrivlig. Det ska bli så himla himla himla skönt! Att bara få vara, och göra precis som man vill. Jag kommer även få en 1,5 vecka med mitt hjärta. Vilket vi verkligen behöver, bara slippa allt jobb och allt annat och bara va. Dock har vi redan fullspäckat schema. Vi tänkte dra till Dalsland, Öland, och Göteborg. Sen så drar vi utomlands vecka 33. Jag längtar som tusan! Men det gör inget, jag älskar att hitta på saker.

Vad ska ni hitta på i sommar? Har ni fått sommarkänslor ännu? Det har inte jag, men kanske kommer på semestern?

0

2 reaktioner på “No words needed”

  • Mamma Sabine skriver:

    De gör du rätt i men koppla av oxå de behöver man älskade dotter. Ska bli nice åka Dalsland me er o Robert Loooooooooooooovvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeee It <3 puss o kram

  • amanda skriver:

    så himla fin bild 🙂 blir alldeles lycklig när jag ser er!! kärleken är vacker. jag får förhoppnigsvis sommarkänslor imorgon eftermiddag för då går jag på semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *