Sporty chic

skor_ebay / klänning_romwe / tröja_gina / keps_h&m / klocka_u&p

Sorry for bad update, but better now and never. Jag älskar feminimt tillsammans med sportigt. Just den mixen är något att satsa på om man vill uppnå ”Sporty Chic” looken. Mina skor kan vara det bästa köpet på länge, gillar att de är så galet snygga samtidigt som de är så bekväma.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, är helt slut efter allt jobbande, tur att jag bara jobbar imorgon och på söndag . Sen har jag semester, jag känner att jag verkligen går på de sista batterierna nu. Efter 4 år slit, tar jag ut min första betalda semester. Känns helt underbart =)

0

4 reaktioner på “Sporty chic”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.