Wish list


Uppdaterade min önskelista litegranna hihi.

Jacka från Minusey, Klocka från Marc by jacobs, färgstarka läppstift (orange,rött,) armband från sophiebysophie, Militärjackan från T-shirt store, Jeffrey Campbell skor Coltrane, Pengar och nätta sandaler till resan. Datorfodral från Marc by Marc jacobs sen önskar jag mig även ett presentkort på en frisörtid så jag kan färga håret. Väskan ångrar jag mig lite med, den är galet snygg men kanske inte värt pengarna. Åh snart fyller jag år, och dagen innan ska jag fira det min bästa tjejor <3 Hoppas så många som möjligt kommer komma. Vi kommer ha så kul 🙂

0

1 reaktion på “Wish list”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.