all black, i feel like festival

klänning_nelly / läderväst_ zara man / boots_monki / tygpåse_modekollo / hatt_h&m /

Såhär har jag sett ut idag i det fina vädret. Har känt mig lite festivalig, but i like it. Har haft en riktigt bra dag, har hunnit med att jobba 9.45.17, inhandlat till midsommar, tagit glass på solsidan med mina fina tjejer Emilia & Klara. Efter det drog jag och Henke ut till Åby för grillning och mys med hans familj i kvällssolen. Nu har jag precis packat det sista, för imorgon går bilen mot skärgården.

Ska försöka få till något inlägg imorgon. Annars blir det nog dött här i helgen, ska fira midsommar så det bara sjunger om det. Så datorn får stanna hemma, men kommer att ta massor av bilder. Så på söndag kommer massor utav rolig uppdatering. Hur ser er midsommar ut?

0

3 reaktioner på “all black, i feel like festival”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *