MODEKOLLO KICKOFF

Sorry för dålig uppdatering, men har inte hunnit blogga förens nu. Tro det eller ej, jag är framme i Borås jag och min fot haha. Idag har vi haft kickoff och fått massor av information, och lyssnat på förläsningar. Cay Bond har pratat om mode, och vad det innebär samt pratat om det amerikanska modet. Sen lyssnade vi även på en superduktig tjej Therese Fredman som driver företaget Diis. Väldigt inspierande!

Åh jag är så glad att jag är en utav de 25 aspiranterna i hela Sverige. Detta känns som en grym möjligthet för att synas, komma in i modebranschen, och knyta framtida kontakter. Schemat ser riktigt bra ut för veckan. Ginatricot’s huvudkontor och Nellykontoret är bara lite av de som kommer ske. Vi kommer även driva bloggar på Modekollo.se där ni kan följa mig och gänget 🙂 Nu ska vi ut och äta. Hörs senare fina ni. Ska försöka fota så mycket som möjligt!

0

2 reaktioner på “MODEKOLLO KICKOFF”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.