Help me

fashionflair.

Åh jag behöver eran hjälp. Jag vill verkligen ha det här halsbandet från H&M Trend så himla gärna. Men i Norrköping finns det inte. Så tänkte kolla om ni där ute har sett det på någon H&M i närheten av er? Och skulle vilja köpa detta åt mig? Självklart får ni något för besväret 🙂 Vore så himla gulligt. Hör gärna av dig här eller på min mail [email protected] PUSS PÅ BÄSTA NI!

 

0

5 reaktioner på “Help me”

 • Nathalie skriver:

  Åh såg det här i USA, direkt ångra jag mig att jag inte köpte det! Så jäkla fint.

 • nellyy skriver:

  Beccis, va i stholm igår och det fanns inte något! BU. O min mamma var även o kollade i GBG i helgen o dom var helt slut där med!!
  Bara så du vet! haha! jag har gett upp hoppet om mitt! But who knows, de kanske dyker upp ett någon stans 🙂 Haha! Lycka till & hoppas du får tag i ett! :*

 • Hanna skriver:

  Finns massor i Stockholm men det har precis kommit in, kanske kommer in där med snart

 • erika skriver:

  Jag jobbar på HM här i oslo, kan kolla runt imorgon! LOOOOOVE IT!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *