Nominera mig till Årets bloggraket

Jag vet att jag kanske är lite tjatig. Men så mycket som jag slitit och kämpat mig framåt med denna blogg. Så tycker jag faktiskt att jag är värd att vara en utav de nominerade i kategorin Årets bloggraket i  blog awards. Från att ha några hundra läsare om dagen till flera tusen unika läsare om dagen, till att ha eget företag och nu vara moderedaktör. Min blogg har med andra ord skjutit i höjden den senaste tiden. Jag tror inte ni förstår hur oerhört glad och tacksam jag skulle bli om ni alla nominerade mig. Det tar bara några sekunder, och för mig skulle det betyda så otroligt mycket. ♥ Ni är guld värda om ni gör detta för mig, det är ni ju dock ändå hihi. Ni kan faktiskt göra detta möjligt för mig. Åh nu hoppas jag med alla fingrar och tår jag har. Ni kan rösta flera gånger och i flera kategorier. Rösta här!

 

0

4 reaktioner på “Nominera mig till Årets bloggraket”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.