Neon

Befinner mig just nu i Storstaden i Sundbyberg t.om hemma hos käre Stevie, vi sitter och chillar i soffan efter ha ätit lite grekiskt. Tågresan gick hur bra och smidigt som helst, och jag bara älskar Stockholm. Kan luta åt flytt hit, är mycket sugen.Det finns ju så mycket mer att hämta här. Snart blir det sängen, eftersom jag ska upp tidigt imorgon, och det kommer bli en fullspäckad dag med mycket Pressfrukostar & Pressvisningar. Åh är helt pirrig, detta känns galet kul! Jag lovar att ha med kameran i högsta hugg.

Blir det tid över så ska det hinnas med lite shopping, och tänkte spana in skorna ovan från Zara

0

3 reaktioner på “Neon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.