NELLY CATWALK

 Tid: 21.30 Ålder: 18

 Nelly Catwalk kommer till Puls i Norrköping nästa fredag. Det vill säga den 25:e maj.  Jag har nämligen fått äran att vara värdinna på detta superroliga event. Så himla kul =) Det kommer bli så grymt, och de 100 första tjejerna får välja ett varsitt klädesplagg från Nelly trend senaste kollektion och får en välfylld goodiebag. Ni hör ju själva, detta går inte att missa. Det kommer även vara helt magiska tävlingar och utlottningar under kvällen. Så jag hoppas ni kommer nästa fredag? Så jag får träffa er 🙂

0

2 reaktioner på “NELLY CATWALK”

 • Marielle skriver:

  Hittade din blogg för drygt ett år sen, och tycker den är toppen med all salig blandning! Du skriver bra och får din blogg att passa alla! Helt fantastiska upplägg och fina outfits. Toppen på moset är att du är så otroligt vacker kvinna! Tummen upp för dig helt klart, önskar dig all lycka och framgång!

  Har även ett tips, som du kanske redan vet om men inte delat här eller så blir det en nyhet! Gör ditt headset till Iphonen personligt genom en så enkel lösning som hama-pärlor. Finns i miljoner färger och du kan verkligen sätta din prägel på det! Jag har gjort det och är super nöjd! Kika in på instagram, MarkattanMy om du är nyfiken!

  Fortsätt med ditt glada du, du glädjer många! Kram

  • rebfre skriver:

   Åh din kommentar gjorde mig just till den glaadaste 🙂 Fan vad söt du är!! Åh tusen tack tack tack.
   De ska ja verklogen göra 🙂 🙂 Många varma kramar till dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *