life is hard

20120418-010606.jpg

little me.

ibland känns allt så jobbigt och förvirrande, och man får helt enkelt ren panik, stress o press på allt .. Men framför allt på framtiden. Vad händer? vad ska man göra, vad vill man göra, hur ska man göra? ibland känns allt bara sådär hopplöst och meningslöst. Visst är det så ibland?

ibland önskar jag att jag var liten igen ..

0

7 reaktioner på “life is hard”

 • Anonym skriver:

  Precis, men så är det bevis på att hur mycket man än har så blir man inte lycklig. Du har ett bra jobb(din blogg och din webbshop som går utomordentligt bra!), fin pojkvän/fin familjj/vänner och har friheten att göra precis vad du vill.Såna här stunder är bara ett bevis på att man ska kunna uppskatta dem bättre stunderna i livet.

 • Emily skriver:

  Så mycket som du har jobbat och fixat och upplevt i ditt liv (iallafall det man läser på bloggen) har inte många i livet gjort. jag tycker du är så SJUUUUKT duktig och vem fan har inte sina downdagar för att sedan hamna på topp igen? Kram ♥

 • Louise skriver:

  Så känner vi alla ibland, jag håller själv på att ”lära” mig att uppskatta allt det jag har och försöker tvätta bort duktiga flickan syndromet. Ibland får man vara förvirrad, ledsen och för att nästa dag vakna upp och vara lycklig igen. Jag tror att alla skulle behöva prioritera vad som verkligen är viktigt, leva i nuet och låta framtiden utvisa resten. Nu byter jag ämne hehe jag hittade din blogg av en slump och jag tycker den är jättebra, du verkar vara en underbar person och är mycket mer inspirerande än ex blondinbella och kenza för att du skriver och utrycker dig med känsla. Jag tittar in här titt som tätt och din blogg är en av mina favoriter nu 😀 kram på dig!

  • rebfre skriver:

   Det har du helt rätt i. Mycket kloka ord. <livet är ju så, vad vore det utan sina up and downs. Åh tusen tack!! Så himla fint sagt, gud vad glad jag blir. Du anar inte. Tack tack tack!!!!! <3 massa kramar till dig

 • Nathalie skriver:

  Förstår dig! Det gäller att kunna visualisera vad man vill göra, men det är så svårt. Själv är det totalt kaotiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.