DETAILS

 Dagens detaljer.

Nu ska vi åka ut till Åby för lite påsk/födelsedagsfirande för Henke och hans bror. Det ska bli himla trevligt =) Vi hörs fina nu, hela outfiten får ni se senare. Ha en underbar långfredag!

0

4 reaktioner på “DETAILS”

 • , skriver:

  Jag har tänkte lämna en kommentar på din blogg hur länge som helst, men inte riktigt vågat. Jag vill bara tala om att jag tycker du verkar vara en så himla bra tjej! Du hälsar alltid, fast än att vi egentligen aldrig umgåtts på något sätt, men har en del gemensamma bekanta. Du är också helt sjukt snygg, du lyckas se så hälsosam ut. Har tittat igenom dina Thailands-bilder och jäklar vad vältränad du ser ut! Försöker själv se mer sund ut och du är nog den som insperar mig mest 🙂

  • rebfre skriver:

   Men va? Nu är jag nyfiken på vem du är 🙂 Du har precis gjort mig till den gladaste.
   Hur söt är inte du? Som sitter ner och skriver detta till mig. Tusen tack fina du!!!!!
   åååh. Jag ser det inte riktigt själv, men kul att du gör det =)

 • Louise skriver:

  Vad använder du för lack?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.