jagvilltillbaka.

Jag saknar Thailand, jag saknar att vara brun, och jag saknar att gå klädd i klänning ..

0

2 reaktioner på “jagvilltillbaka.”

  • Åh! Säger samma sak.. kollar igenom mina bilder från egypten dag ut och dag in. Kan inte annat än att längta tillbaka.”/
    /elin

  • Ameline skriver:

    Hej.
    Jag vill bara sända dig en tankeställare kring att ta hand om din hud, du har bara en som ska räcka livet ut. Solningens skadliga effekter känner vi ju alla till vid det här laget. Du som är så intresserad av mode och trender, kanske också borde vara rädd om huden, rynkor som uppstår går inte bort av sig själv. Att åka till utlandet och bränna på tär något oerhört på huden.
    Ha en bra dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.