FASHIONSHOW

   vi fick inte tag i svart hårspray färg, så jag imporvicerade och skapde dip dye med svart mascara o svart ögonskugga.  likadant gjorde vi här, gjorde en kraftig cool utväxt på Ottilia, här hjälper min assistent jossan till.

  min snygga kusin och hennes vän ställde upp som modeller

 våra helgrymma modeller

        de här fina kommer snart in på webshopen ..

  min babe tog hand om försäljningen medans jag höll i modevisningen

   Här är lite bilder från i lördags, från modevisningen som jag och Eve höll i. Vi har som sagt stylat kläderna, sminkat, fixat håret på alla med stor hjälp av min assistent Jossan. Det blev riktigt bra, och vi är supernöjda med resultatet, vi valde att ha svarta kläder i olika material på alla, så att smycken skulle framhävas ordentligt. Alla svarta kläder kommer ifrån mina och eves garderober. Sen har även Somewear varit med och sponsrat lite kläder till killarna.

Väntar även på biler från fotgraferingen.

0

5 reaktioner på “FASHIONSHOW”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.